Cine suntem noi?

Pazzo este un concept despre vestimentația masculină. Suntem o echipă de profesioniști, cu mulți ani de experiență ceea ce ne ajută să oferim cea mai bună consultanță în alegerea ținutei potrivite pentru tine. Piesele vestimentare din boutiq-urile noastre se remarcă prin eleganță, rafinament și croieli moderne. 

Suntem atenți la micile detalii, iar acest lucru face diferența. Alese cu grijă piesele noastre oferă un look masculin care se adresează bărbatului modern și nonconformist.

Cum se diferențiază produsele noastre?

1. Țesătură = confort

Plecând de la aspectul țesăturii, tipul de țesătură este cel mai important fiindcă el asigură tot confortul. Indiferent de sezon materialul hainelor trebuie să permită pielii să respire. Din fericire tot mai multă lume a început să fie atentă la compoziția țesăturii și să pună accent pe originea sa naturală. Un produs de calitate va avea scris pe etichetă un procent mare de fibre naturale precum: lână, mătase, bumbac sau in.

Mereu recomandăm în alegerea clienților noștri gecile și paltoanele din lână care nu numai că vor arăta grozav în ținute dar sunt și plăcute la atingere și în același timp protejează foarte bine de frig.

Odată ce ai ales un pulover de lână vei refuza să le mai porți pe cele făcute din înlocuitori ieftini, acrilici și poliesterici.

Un alt material care definește calitatea este mătasea, fiind o țesătură nobilă și elegană. Ea este cu succes și cu finețe încadrată în broderiile și detaliile produselor noastre.

Produsele noastre toate sunt făcute din aceste țesături pentru că ne dorim să te simți confortabil înainte de toate.

2. Cusături, atenția la detalii = durabilitate

Pe lângă materiale, următorul aspect la care ținem foarte mult este cusătura. Produsele noastre nu vor avea niciodată ațe vizibile sau cusături cu aspect inestetic. De ce? Pentru că după confort, durabilitatea este și ea importantă. Verificăm întodeauna fiecare cusătură, acordăm atenție detaliilor mici, fermoarelor și fixarea nasturilor.

3. Design unic = încredere în sine

Dacă te simți confortabil și știi că hainele pe care le porți sunt de calitate vei căpăta încredere și vei arăta bine. Designul, croiala și aspectul îmbrăcămintei sunt la fel de importante.  Atunci când porți o ținută PAZZO vei ieși din anonimat și vei fi remarcat și admirat.

Datorită experienței pe care o avem reușim cu succes să ne ghidăm clienții să aleagă ceea ce au nevoie și mai ales ceea ce li se potrivește. Dacă ne vei trece pragul în magazine vei avea parte de consiliere pentru a-ți crea imaginea, iar dacă vei comanda online și ai nevoie de ajutor, nu ezita să folosești butonul de call. Alege o ținută PAZZO și noi vom avea grijă să te simți și să arăți bine.

Back to Top
Coș de cumpărături
Închide
No products in the cart.